D Woonstrateeg
 

CSS For Menus Css3Menu.com

 
 

Algemeen

Kenmerken

Foto's

Buurt / wijk

Kaart

Contact


Lireweg 72 Nieuw-Vennep
 

.

Gebruiksoppervlakte

: 206 m2

Inhoud

: 600 m3

Bouwjaar

: 2002

VERHUURD

Omschrijving

Multifunctioneel kantoor / bedrijfspand bestaande uit twee verdiepingen. De begane grond betreft een entreehal, een opslagruimte verdeeld in drie afzonderlijke ruimtes en een eigen toiletruimte.

De opslagruimte is bereikbaar via een elektrische overhead-deur. De voorste ruimte is bijzonder licht, aangezien de overhead-deur van een lichtdoorlatend materiaal is gefabriceerd. Twee van de drie ruimtes zijn voorzien van een afzonderlijke split-unit airconditioning.

Vanuit de hal is een tweede hal te bereiken met hardhouten trap naar de verdieping. De verdieping bestaat uit één grote open, keurig afgewerkte kantoorruimte, v.v. airco, kabelgoten en systeemplafond. Centraal is een kleine keuken en de dubbele toiletruimte gelegen.

Het object is gelegen op een goed bereikbare locatie op bedrijventerrein Nieuw-Vennep zuid. Dit is het meest recente bedrijventerrein van Nieuw-Vennep. Het is fraai aangelegd met diverse groenstroken en waterpartijen en via de N207 snel te bereiken vanaf A4 en A44. Verder via N205 zeer snel bereikbaar in de richting van Haarlem en A9.

Bij het object behoren 2 parkeerplaatsen op het eigen terrein, direct voor het pand. Eventueel kan er ook een auto binnen geparkeerd worden via de overheaddeur. Daarnaast is er ruimschoots voldoende parkeerruimte op de openbare weg.

Zowel de ruimte op de eerste verdieping als de bedrijfsruimte op de begane grond is voorzien van airconditioning. In het gehele pand zijn aansluitingen voor datanetwerk en telefonie aanwezig d.m.v. kabelgoten. Het gehele pand is v.v. centrale verwarming en is beveiligd met een uitgebreide alarminstallatie. Voor extra waardevolle zaken is er een grote kluis aanwezig. Het pand bevindt zich in een prima staat van onderhoud en wordt turn-key opgeleverd.

Huurtermijn in overleg, minimale periode 1 jaar.

Totale vloeroppervlak 200 m2 ( 2x 100 m2 ) Huurprijs € 1.350,- exclusief btw per maand. Bij voorkeur wordt er geopteerd voor een btw-belaste huur.

Servicekosten € 25,- exclusief btw per maand, en € 25,- exclusief btw per maand bijdrage parkkosten bedrijventerrein Nieuw-Vennep Zuid.

Parkeerruimte: Twee parkeerplaatsen op het eigen terrein. Een parkeerplaats binnen. Voorts gratis parkeren op de openbare weg

Faciliteiten:

+ Elektrische overhead deur
+ Opslagruimte verwarmd d.m.v. CV en v.v. airconditioning
+ Kantoor v.v. airconditioning + Kantoor v.v centrale verwarming
+ Kantoor v.v. keukenblok
+ Gehele pand v.v. kabelgoten t.b.v. data- / telefoniebekabeling en elektriciteit
+ Eerste verdieping v.v. systeemplafond en lichtarmaturen
+ Dubbele toiletgroep op de verdieping. Extra toilet op de begane grond
+ Optimaal geïsoleerd Voorzien van alarmbeveiliging met mogelijkheid voor aansluiting op meldkamer 

Diverse inventaris waaronder koelkast, airco’s alarm en diverse overige zaken aanwezig en gratis te gebruiken door de huurder. Onderhoud van deze zaken is voor rekening van de huurder.

Dit object wordt aangeboden als bestaande bouw. Tenzij nadrukkelijk vermeld, dient alle op deze website getoonde informatie slechts tot een uitnodiging om in contact te treden. Opgegeven maten zijn met de meeste nauwkeurigheid bepaald en dienen voornamelijk ter referentie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Tenzij nadrukkelijk vermeld is er bij het opmeten geen NEN-norm toegepast.

  
Adres
Direct contact :

Woonstrateeg Makelaars, Met de juiste strategie verkoop je wel!