D Woonstrateeg
 

CSS For Menus Css3Menu.com

 
 

Algemeen

Kenmerken

Foto's

Buurt / wijk

Kaart

Contact


Horst ten Daallaan 1 Hillegom
 

.

Gebruiksoppervlakte

: 25 m2

Inhoud

: m3

Bouwjaar

:

Huurprijs

: € 275,- excl. BTW

Omschrijving

Momenteel zijn alle objecten in dit complex verhuurd. Wilt u als eerste op de hoogte zijn, wanneer een object weer beschikbaar komt, geef dan in een E-mail uw gegevens aan ons door. Wij zullen u dan benaderen, zodra er een ruimte beschikbaar komt.


------------------------------------------------------------------

In een modern gezamenlijk kantoorpand, bieden wij meerdere kleinschalige kantoorruimtes aan. Alle ruimtes voorzien van centrale verwarming, een goede internetverbinding en eigen kitchenette en toilet.

De ruimtes zijn netjes afgewerkt, voorzien van (naar wens) tapijt of laminaat en gestuukte wanden Specifieke wensen kunnen altijd worden besproken. Bij het complex zijn ruimschoots voldoende parkeerplaatsen op het eigen terrein vrij te gebruiken.

Het pand is prima bereikbaar en is gelegen langs de Weerlaan, hoek Horst ten Daallaan, op een prima zichtlocatie in Hillegom. Alle ruimtes en prijzen zijn all-in, inclusief verwarming, water, elektra en internet, exclusief BTW.

Thans is onderstaande kleine werkruimte beschikbaar gekomen, ideaal voor een doorstromer van werken-aan-huis naar een zelfstandige ruimte.

Kantoorruimte van 25 m2 op 2e verdieping, gelegen aan een dak-promenade bovenop het complex. Bereikbaar via een gezamenlijke ingang aan Horst ten Daallaan 1. Behalve de kantoorruimte van 25 m2 mag een voorhal van ongeveer 10 m2 ook gedeeltelijk gebuikt worden bij de ruimte. Openslaande deuren vanuit hal naar terras. Zijraam en Velux dakvenster in het kantoor. EIGEN kitchenette en EIGEN toilet.

Dit object wordt aangeboden als bestaande bouw. Tenzij nadrukkelijk vermeld, dient alle op deze website getoonde informatie slechts tot een uitnodiging om in contact te treden. Opgegeven maten zijn met de meeste nauwkeurigheid bepaald en dienen voornamelijk ter referentie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Tenzij nadrukkelijk vermeld is er bij het opmeten geen NEN-norm toegepast.

  
Adres
Direct contact :

Woonstrateeg Makelaars, Met de juiste strategie verkoop je wel!