D Woonstrateeg
 

CSS For Menus Css3Menu.com

 
 

Algemeen

Kenmerken

Foto's

Buurt / wijk

Kaart

Contact


Esmoreitstraat 28 3 Amsterdam
 

.

Gebruiksoppervlakte

: 53 m2

Inhoud

: 160 m3

Bouwjaar

: 1940

VERKOCHT

Omschrijving

OP DIT MOMENT IS HET NIET MEER MOGELIJK DEZE WONING TE BEZICHTIGEN. TOT WOENSDAG 26 JUNI, 15.00 UUR IS EEN BIEDPROCEDURE GAANDE. TOT NADER ORDE  WORDT ER NU NIET MEER BEZICHTIGD. INDIEN U UW GEGEVENS BIJ ONS ACHTER LAAT, PLAATSEN WIJ U OP DE RESERVE-LIJST.


Een prima uitgevoerde, zonnige woning, die u zo kunt betrekken. Interessant? Grijp dan uw kans en kom kijken naar deze 3 (plus 1) kamer woning in het gewilde Bos en Lommer. Deze woning is gelegen op de bovenste woonverdieping, dus geen bovenburen, telt een woonkamer en twee slaapkamers op de derde verdieping, maar heeft als dubbele bonus nog een prima kamer op de zolderverdieping en zelfs nog mogelijkheid voor een dakterras van ongeveer 20 m2.

De entree van deze sfeervolle woning is gelegen op de derde verdieping. Deze bereikt u via een keurig en gestoffeerd trappenhuis. U komt centraal in de woning binnen. Rechts treft u aan de voorzijde van de woning de woonkamer met open keuken aan. Er zijn brede openslaande deuren naar een Frans balkon, gelegen op het westen. Mede door deze gunstige zon ligging is de woonkamer heerlijk licht.

De authentieke bovenlichten met glas-in-lood zijn nog in tact. Dit geldt ook voor de paneeldeuren in de woning. In combinatie met de verder strakke moderne afwerking en aankleding en de houten vloer een perfecte combinatie.

De open keuken is recent geplaatst, strak uitgevoerd en v.v. diverse apparatuur zoals een hete lucht oven, vaatwasmachine, RVS-afzuigschouw en gas-op-glas kookplaat. Doordat er geen bovenkastjes zijn toegepast en gekozen is voor een bamboe werkblad dat goed combineert met de houten vloer in de woning, is een zeer fraai geheel met de woonkamer ontstaan.

De badkamer is centraal gelegen. Deze is mooi, neutraal betegeld met witte tegels en is voorzien van een wandcloset toilet, douche, handdoekradiator en een vast wastafelmeubel.

Aan de achterzijde van de woning zijn twee slaapkamers gelegen. Deze hebben beide toegang tot het balkon, gelegen over de gehele breedte van de woning.

Via het trappenhuis is de vierde verdieping te bereiken. Hier is een prima extra kamer gelegen, thans in gebruik als waskamer. De kamer is aan de achterzijde van het complex gesitueerd en grenst aan het deel platte dak waar de mogelijkheid is voor het privé dakterras. Deze extra kamer biedt behalve als berging ongekende mogelijkheden, zoals werkkamer, hobbykamer of gastenkamer.

De locatie van de woning is bijzonder fraai. Genoeg rust met veel bomen en groenvoorzieningen in de straat. Verder is het Erasmuspark en vaarwater om de hoek. Ondanks deze rustige setting, toch in de directe nabijheid van vele voorzieningen op bijvoorbeeld de Bos en Lommerweg met legio winkels en horeca. Ook de Jordaan is te bereiken op 10 minuten fietsafstand! Daarnaast zijn de ring A10 en het openbaar vervoer binnen handbereik.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op door te bellen, een reactie via Funda te plaatsen of reageer per E-mail via info@woonstrateeg.nl. We plannen graag een afspraak met u in, om alles uitgebreid te komen bekijken.

Bijzonderheden:

• Erfpacht afgekocht tot 15-06-2064
• Totaal gebruiksoppervlak (inclusief de kamer op de vierde verdieping) 60m2
• Woonoppervlak op uitsluitend derde verdieping 53 m2 (zie plattegronden voor exacte maten)
• Mogelijkheid voor het creëren van een dakterras van 20m2
• Servicekosten 114,- per maand • Degelijke, goed georganiseerde VvE
• Woning gerenoveerd in 2015-2016
• Nieuwe Remeha HR CV-ketel uit 2018
• Parkeervergunning zonder wachttijd

Dit object wordt aangeboden als bestaande bouw. Tenzij nadrukkelijk vermeld, dient alle op deze website getoonde informatie slechts tot een uitnodiging om in contact te treden. Opgegeven maten zijn met de meeste nauwkeurigheid bepaald en dienen voornamelijk ter referentie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Tenzij nadrukkelijk vermeld is er bij het opmeten geen NEN-norm toegepast.

  
Adres
Direct contact :

Woonstrateeg Makelaars, Met de juiste strategie verkoop je wel!