D Woonstrateeg
 

CSS For Menus Css3Menu.com

 
 

Woonstrateeg Van der Marel Heemstede.

Woonstrateeg Van der Marel
Woonstrateeg Van der Marel

Van der Marel Makelaardij werkt al geruime tijd samen met Woonstrateeg Makelaars. De heer I. van der Marel is al vanaf de oprichting nauw betrokken bij deze samenwerking. Doordat meerdere onafhankelijke makelaars samenwerken, ontstaan hier interessante voordelen, waardoor uw woning beter en tegen gunstigere condities kan worden aangeboden.

Woonstrateeg Van der Marel kenmerkt zich door de persoonlijke benadering van een klein team. Wij kennen alle clienten bij voornaam en veelal zijn in het verleden door dit persoonlijke contact zelfs vriendschappen ontstaan. Geregeld komt het voor dat wij jaren later, na behulpzaam geweest te zijn bij de aanschaf van een woning, wij onze relatie ook weer begeleiden en adviseren bij de verkoop van de woning.

Bij Woonstrateeg Van der Marel stopt het dus niet bij de de levering van de woning. Ook hierna kunt u altijd bij ons terecht met uw vragen op het gebied van onroerend goed.

Voor uitgebreide informatie over ons kantoor en alle mogelijkheden wat betreft aankoop verkoop, huur of verhuur van uw woning kunt u via onderstaande gegevens contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst.

Naam

De heer I. van der Marel

023 - 547 11 28

Mobiele nummer :

06 - 54 97 53 98

E-mail :

marel@woonstrateeg.nl

  
Woonstrateeg Van der Marel
Uw woonstrateeg De heer I. van der Marel
Adres Jhr. Mr. J. Loudonstraat 2
2104 XD Heemstede
Direct contact :
Telefoon 023 - 547 11 28
Fax 023 - 547 92 99
Mobiel 06 - 54 97 53 98
E-mail marel@woonstrateeg.nl

Woonstrateeg Makelaars, Met de juiste strategie verkoop je wel!