Dé Woonstrateeg
 

CSS For Menus Css3Menu.com

 
  Woonstrateeg Makelaars - FAQ

Frequent Asked Questions
(veel gestelde vragen)

Wat is Woonstrateeg Makelaars?
Met wat voor soort makelaars wordt gewerkt?
Waar staat mijn woning nu te koop. Is dit bij woonstrateeg makelaars of de locale makelaar?
Kan Woonstrateeg Makelaars ook NWWI-taxaties verzorgen?
Verzorgt Woonstrateeg Makelaars ook aankoop bemiddeling?

 


Wat is Woonstrateeg Makelaars?

Woonstrateeg Makelaars is een samenwerkingsverband van enkele onafhankelijk makelaars. De naam / formule Woonstrateeg Makelaars is eigendom van en onderdeel van Tol Makelaardij te Hoofddorp. Aangesloten makelaars zijn autonome kantoren, welke werken onder toezicht van Tol Makelaardij.

Terug naar boven

Met wat voor soort makelaars wordt gewerkt?

Alle aangesloten makelaars zijn als onafhanklijk kantoor al vele jaren werkzaam als makelaar. Alle officiële taxaties (zowel NWWI gevalideerd als niet gevalideerde taxaties) worden verzorgd door officieel gecertificeerde taxateurs.

Terug naar boven

Waar staat mijn woning nu te koop. Is dit bij Woonstrateeg Makelaars of de lokale makelaar?.

Uw woning staat in de verkoop bij uw eigen lokale makelaar. Deze heeft via de samenwerking wel aanvullende mogelijkheden om uw woning zo goed mogelijk te presenteren. De samenwerking geeft enkele kostenvoordelen waardoor de verkoop efficiënter en voordeliger voor u kan worden verzorgd. Uw lokale makelaar zal het contact met u onderhouden en is uw eerste aanspreekpunt. Heeft u vragen, waar deze geen antwoord op kan geven, dan kunt u ook altijd Tol Makelaardij raadplegen of reageren per E-mail via info@woonstrateeg.nl. Zo heeft u meer mogelijkheden om contact te onderhouden, dan via reguliere kantoren, en bent u verzekerd van adequate oplossingen.

Terug naar boven

Kan woonstrateeg Makelaars ook NWWI-taxaties verzorgen?

Ja, in de omgeving van Hoofddorp, Amsterdam, Haarlem en Bollenstreek en omgeving worden taxaties verzorgd door Tol makelaardij, het bedrijf waar de formule van Woonstrateeg Makelaars onder valt. Via ons landelijke taxatiebureau kunnen daarnaast ook taxaties in andere delen van Nederland worden verzorgd, tegen een bijzonder scherp en vooraf bepaald tarief. Wij hebben overeenkomsten gesloten met meer dan 200 taxateurs, door geheel Nederland. Zo kan elke woning, waar dan ook in Nederland door een lokale taxateur worden getaxeerd.

Terug naar boven

Verzorgt Woonstrateeg makelaars ook aankoopbemiddeling?

Woonstrateeg Makelaars verzorgt uitgebreide aankoopbemiddeling en is dus naast verkoopmakelaar ook vaak aankoopmakelaar. Om belangenverstrengeling te voorkomen, gaat dit niet samen. Zo zal het nooit voorkomen dat de eene woonstrateeg als aankoopmakelaar met een andere aangesloten woonstrateeg als verkoopmakelaar onderhandelt. Indien u begeleid wordt door een woonstrateeg bij de aankoop van een woning, en u vind uw droomhuis bij een andere woonstrateeg, dan zal een collega makelaar, geheel buiten het concept van Woonstrateeg Makelaars ingeschakeld worden om u bij de aankoop te begeleiden.

Terug naar boven

 
Woonstrateeg Nederland
Adres Weerlaan 11
2181 HG Hillegom
Direct contact :
Telefoon 085 - 744 0 766
E-mail info@woonstrateeg.nl

Woonstrateeg Makelaars, Met de juiste strategie verkoop je wel!