Vrijblijvend Hypotheekadvies

Vrijblijvend Hypotheekadvies

WOONSTRATEEG FINANCIELE DIENSTEN. VOOR EEN GRATIS EN VRIJBLIJVEND HYPOTHEEKADVIES

Een goed hypotheekadvies sluit exact aan bij uw levensstijl en levenssituatie en is tegelijkertijd afgestemd op ontwikkelingen in de toekomst. Een dergelijk uitgewerkt financieel plan hoeft zeker niet altijd duurder te zijn dan de “internethypotheek”.

Een goede maatwerk hypotheek is te vergelijken als een winterjas. Het financiële plan wordt exact op uw lichaam afgestemd. We zoeken in eerste instantie de juiste maat. Vervolgens wordt dit hypotheek model volledig aangepast aan uw wensen zodat u zich er echt thuis in voelt.

Een degelijke hypotheek is, evenals de jas, voldoende warm, waardoor u goed wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf. Toch kent uw jas, en dus uw hypotheek voldoende ventilatiekanalen zodat u het nooit heet krijgt als het klimaat een beetje veranderd.

Bij WOONSTRATEEG MAKELAARS EN FINANCIELE DIENSTEN gaan we in beginsel uit van een jas met vele zakken. Zo kan uw hypotheek ook in de toekomst eventueel wat aangepast worden, zonder dat het model gewijzigd hoeft te worden en u extra kosten zou hebben.

Wij werken verder alleen met de beste materialen. Uw hypotheek zal vele jaren mee moeten gaan. Een goedkope jas, van goedkope materialen zal dit helaas niet halen. Toch kunnen wij u garanderen, vanwege een extra inkoopvoordeel bij banken en financiële instellingen, dat wij de kwalitatief beste stoffen tegen een zeer gunstige prijs kunnen inkopen.

En wat betreft het model jas? We hebben een uitgebreide garderobe waar zeker een model tussen hangt wat u past.

Bij WOONSTRATEEG MAKELAARS EN HYPOTHEEKADVISEURS kunt u geheel gratis en vrijblijvend uw financiële situatie laten onderzoeken. Neem telefonisch contact op via 085 – 744 0 766 en wij zorgen dat een locale adviseur bij u in de buurt contact met u opneemt om uitgebreid toe te lichten wat uw mogelijkheden zijn. Geheel gratis en vrijblijvend.

5 + 9 =