Woonstrateeg Van Der Marel Heemstede

Woonstrateeg Van Der Marel Heemstede

 

Van der Marel Makelaardij werkt al geruime tijd samen met Woonstrateeg Makelaars. De heer I. van der Marel is al vanaf de oprichting nauw betrokken bij deze samenwerking. Doordat meerdere onafhankelijke makelaars samenwerken, ontstaan hier interessante voordelen, waardoor uw woning beter en tegen gunstigere condities kan worden aangeboden.

Woonstrateeg Van der Marel kenmerkt zich door de persoonlijke benadering van een klein team. Wij kennen alle clienten bij voornaam en veelal zijn in het verleden door dit persoonlijke contact zelfs vriendschappen ontstaan. Geregeld komt het voor dat wij jaren later, na behulpzaam geweest te zijn bij de aanschaf van een woning, wij onze relatie ook weer begeleiden en adviseren bij de verkoop van de woning.

Bij Woonstrateeg Van der Marel stopt het dus niet bij de de levering van de woning. Ook hierna kunt u altijd bij ons terecht met uw vragen op het gebied van onroerend goed.

Voor uitgebreide informatie over ons kantoor en alle mogelijkheden wat betreft aankoop verkoop, huur of verhuur van uw woning kunt u via onderstaande gegevens contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst.

 

Naam:

De heer I. van der Marel

023 – 547 11 28

Mobiele nummer :

06 – 54 97 53 98

E-mail :

marel@woonstrateeg.nl