Verkopen van uw woning kan via Woonstrateeg Makelaars ook zeer voordelig met ons concept “Strategisch Samen”. U doet hierbij een gedeelte zelf en Woonstrateeg Makelaars helpt u met de rest.

Volgens ons stappenplan verzorgen we samen met u de verkoop. Nadat u uw woning bij ons heeft aangemeld zal één van onze gecertificeerde makelaars contact met u opnemen om uw woning te bekijken en u een degelijk waarde advies en vraagprijs advies te verstrekken. Juridische zaken worden onderzocht, de diverse documenten met u doorgenomen etc.

Onze fotograaf neemt contact met u op om een uitgebreide professionele photoshoot te maken en plattegronden op te stellen. Onze medewerkers maken een fraaie verkooptekst en binnen een week staat uw woning met een uitgebreide presentatie op Funda en legio andere websites.

Wij houden u op de hoogte van de clicks, views en contactaanvragen. Dan komt U in beeld…..

U kent uw eigen woning het beste. U verzorgt bezichtigingen zelf. U leidt de kandidaten rond door de woning. ingewikkelde vragen hoeft u niet te verwachten. Wij hebben de verkoop van uw woning uitgebreid voorbereid dus kandidaten weten zeer goed wat hen te wachten staat. Mocht een kandidaat toch specifieke vragen hebben die u niet kunt beantwoorden, dan kunt u altijd terugvallen op uw eigen vaste makelaar. Onderhandelingen, bieden etc. Alles wordt gefaciliteerd door onze makelaars en tevens softwaresystemen.

En dan.. Gefeliciteerd! De woning is verkocht. Onze makelaars stellen voor u de koopovereenkomst op en sturen deze naar alle partijen die deze digitaal kunnen ondertekenen. Ook het verdere traject wat betreft contact met de notaris nemen wij voor u uit handen.

Uiteindelijk de dag van de levering. De eindinspectie vindt plaats en u gaat naar de notaris om daar de akte van levering te ondertekenen.

Voor een vast laag bedrag van €1.395,- inclusief BTW  wordt het gehele traject voor u verzorgd.

Woonstrateeg Strategisch Samen is mogelijk door geheel Nederland. Omdat u de bezichtigingen zelf verzorgt, maakt het niet uit of u in Den Helder, Maastricht, Groningen of Vlissingen woont. Daarnaast kunnen wij u een gedegen prijsadvies geven omdat onze database gevuld is met alle verkoopcijfers van woningen in geheel Nederland. Ook die in uw straat. Wilt u meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 085-744 0 766. Heeft u specifieke wensen? In de meeste gevallen kunnen wij u hierin tegemoet komen.

15 + 14 =